8,000 تومان
  • فروشنده : daftar

  • کد فایل : 20472
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 9.3k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود مقاله بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان

دانلود مقاله بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان

0 9.3k
دانلود مقاله بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان

همکار گرامی ما به شما دانلود مقاله در‌مورد بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان در تعداد صفحات 105 صفحه در فرمت word و قابل ویرایش با قیمت بسیار مناسب را پیشنهاد میکنیم.
جهت مطالعه و دانلود مقاله در مورد بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان ادامه مطالب را بخوانید تا با اطمینان جدیدترین و بهترین مقاله بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان را از سایت ما دانلود کنید.

نام مقاله:بررسی و شناخت علل و عوامل مرتبط با كج روی اجتماعی در بین نوجوانان

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:105 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از مقاله:

مقدمه:

سازه اصلي اين پژوهش كجروي و انحرافات اجتماعي مي باشد و موضوع بررسي و شناخت علل و عوامل مرتبط با كجروي اجتماعي در بین نوجوانان دانش آموز مي باشد. جامعه آماري به تعداد 100 نفر از دانش آموزان در مقطع تحصيلي متوسطه انتخاب گرديده اند.

هدف اصلي اين پژوهش بررسي وشناخت عوامل مرتبط با پديده كجروي اجتماعي مي باشد. عواملي چون: سن، تحصيلت، والدين، درآمد خانواده، وضعيت مسكن، و ميزان نظارت و كنترل والدين واستفاده از وسايل ارتباط جمعي و ...

البته نمي توان گفت همه اين عوامل با پديده كجروي اجتماعي رابطه مستتقيمي دارند. از آنجا در همه جوامع به گونه اي كجروي وا نحراف از اهداف اصلي جوامع و تخطي از قوانين وجود دارد، لذا آشنايي و آگاهي افراد جامعه با كجروي و انحرافات اجتماعي و همچنين آگاهي از عواقب كجروي اجتماعي امري ضروري مي باشد.

جرم و تبهكاري پديده است كه از قديمي ترين ايام در هر جامعه اي با تفاوت هايي وجود داشته است. لذا مي توان ادعا كرد كه از عصر اين پديده همان قدر مي گذرد كه از عمر جوامع بشري گذشته است به طوري كه هيچ جامعه اي خواه ساده يا پيچيده از آن مبرا نيست. سنت ها، ميزان، نوع و شدت آن از هر فرهنگي به فرهنگ ديگر و از دوره اي به دوره ديگر كاملاً متفاوت بوده است. در اين جا بحث نسبي بودن جرم وكجروي اجتماعي مطرح مي شود دكتر شيخاوندي در اين باره مي گويد، انحرافات هميشه به معني واقعي خطا واشتباه نيست بلكه جامعه در شرايطي است كه آن را نمي پذيرد و آن را آسيب مي داند. مثلاً سقراط را به جرم منحرف كردن جوانان به دادگاه خواندند و بالاخره جام شوكران به كامش دادند، بدين معني نبود كه گفتار سقراط واقعاً خطا  نابخردانه بوده است به خاطر اين كه گفته هايش با ارزش هاي حالكم جامعه ناسازگار بود....


8,000 تومان