5,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 27932
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 11k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود مقاله سلامت روان و روانشناسی

دانلود مقاله سلامت روان و روانشناسی

0 11k
دانلود مقاله سلامت روان و روانشناسی

با دانلود مقاله در مورد سلامت روان و روانشناسی در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله سلامت روان و روانشناسی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله سلامت روان و روانشناسی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد سلامت روان و روانشناسی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:45 صفحه

قسمتی از فایل:

 مقدمه

بيمارهاي رواني از آغاز پيدايش بشر وجود داشته است و هيچ انساني در مقابل اين بيماريها مصونيت ندارد اين خطر هميشه بشر را تهديد مي‌كند. (احمدوند، 1382، ص 2)

عدم سازش و وجود اختلالات رفتار در جوامع انساني بسيار مشهود و فراوان است. در هر طبقه و صنفي در هرگروه و جمعي، اشخاص نامتعادلي زندگي مي‌كنند بنابراين در مورد همه افراد، اعم از كارگر، دانش‌پژوه، پزشك و مهندس، زارع، استاد دانشگاه و غيره، خطر ابتلاء به ناراحتي‌هاي رواني وجود دارد به عبارت ديگر، هيچ فرد انساني در برابر امراض مصونيت ندارد (شاملو 1381،ص10)

سلامت جسم و روان، انبساط خاطر و در نهايت شادكامي و تن آرامي پديده‌هايي هستند كه در ارتباط محيط زيست انسانها تحقق مي‌پذيرند كاركرد نامناسب نهادها، نظام‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بهداشتي، درماني در يك جامعه در ارتباط مستقيم با بهداشت رواني و جسمي مردم آن جامعه است و سلامت افراد را دچار مخاطره مي‌كند، در اجتماعاتي كه انسانها تحت تأثير عوامل نامساعد محيطي باشد حوادث طبيعي (سيل و زلزله و ...) بيماري‌هاي اپيدميك، نارساناييهاي ناشي از گسترش شهرهاي بزرگ (آلودگي هوا، ترافيك، محيط پرهياهو) بي‌عدالتي‌هاي اقتصادي، جنگ، بحرانهاي اجتماعي، از هم گسيختگي خانوادگي، تضادهاي درون گروهي و برون گروهي فرهنگي و مسائلي از اين قبيل نمي‌توان از اين قبيل قرار‌ دارند نمي‌توان انتظار سلامت جسمي و رواني را داشت هريك از پديده‌هاي اجتماعي و طبيعي بالا مي‌تواند زندگي عادي يك شخصيت سالم را تحت تأثير قرار داده و آن را از حالت طبيعي خارج كند.

صاحبنظران معتقدند تا زماني كه مفهوم عدالت، تساوي، حقوق اجتماعي و اقتصادي، بهداشتي و درماني در جهان به نحو مطلوبي پياده نشود و توزيع عادلانه وسائل و امكانات درماني و پيشگيري بيماريها به طور منصفانه صورت نگيرد امكان سلامت جسمي و رواني مطلوب براي جامعه بشري ميسر نيست (احمدوند،1382، ص2 ).

ارتباط يك فرايند دوطرفه است، ارتباط رفتار خاصي است كه شكل آن از آدمي سر مي‌زند و او را از ساير موجودات زنده متمايز مي‌كند(ساعتچي،1382، ص283 )

برقراري ارتباط يكي از مسائلي است كه اغلب مواقع ضمن بحث از رفتار سازماني مطرح مي‌شود و اين امر هنوز يكي از بزرگترين مشكلات مديريت نوين است.

ارتباطات مبحثي بسيار گسترده است و بي شك به قلمروي رفتار سازماني محدود نمي‌شود. برآورد مي‌شود كه اين اصطلاح تقريباً سه چهارم حيات انسان را در مي‌گيرد و هرگاه پاي مديران در ميان باشد اين عدد بازهم بزرگتر خواهد شد (لوتانز[1]، مترجم سرمدي، 1374 ، ص67)

تمام صاحبنظران سازمان و مديريت و علماي علوم اجتماعي بر اين عقيده‌اند كه ارتباطات يكي از مهم‌ترين فعاليتهاي بشري است. انسان‌ها در تمامي احوال احتياج به برقراري ارتباط با ديگران دارند و بدون برقراري ارتباط با ديگران نمي‌توانند به حيات خود ادامه دهند.

(فرهنگي،1379، شماره 2)

سازماني كه افراد آن برخود نافذ و مؤثر با يكديگر نداشته باشند توانمندي‌هاي لازم را براي اجراي وظايف خود ندارد و نمي‌تواند در كاركنان انگيزه لازم را ايجاد نمايد. زيرا ارتباط بستر مبادله اطلاعات است بدون برقراري ارتباطات اثر بخش مبادله اطلاعات امكان‌پذير نمي‌باشد لذا با عنايت به اهميت روزافزون مبادله اطلاعات در دنياي پرتلاطم كنوني، لزوم عنايت بيشتر به مقوله ارتباط مشخص مي‌شود.(محب‌علي،1370، شماره13)



1. Lotanz


5,000 تومان